Yükleniyor...
play.pokebalta.com.tr
Click to copy IP
Yükleniyor...
discord.gg/Ejf7av8Q9d
Click to join
Türkiye'nin Pokémon Minecraft Sunucusu PokeBalta!
Pokémon'larını yakala, eğit ve Pixelmon dünyasında savaş! Türkiye'nin Pokémon Minecraft topluluğuna katıl.
Internet Explorer: Internet Explorer desteklenmiyor. Lütfen daha modern bir tarayıcı(Chrome,MS Edge veya Opera) ile giriş yapın.
Sunucuya Yeni Eklenen Rebirth ve IVs Reset Kuponları Hakkında.
chysil1 VIP Eğitmen
5 Mesaj
4 Konu
Minecraft: chysil1
yaklaşık 1 yıl önce

Bugün sunucudaki VIP kasasına "rebirth" ve "IVs reset" kuponları eklendi. İkisini de çıkardım fakat sonrasında açıkçası büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü bu itemler legendary'lere veya Ditto'ya kullanılmıyorsa, neden bu kadar değerli bir kasa olan VIP kasasından düşüyorlar?

Leg veya Ditto dışında bu kuponları kullanmaya gerçekten değecek çok az Pokemon var. Ash Greninja deseniz, o da zaten sabit statlarla doğuyor. Fosil Pokemonlar dışında kalanlar da genellikle bir şekilde perf yapılabiliyor.

Bu yüzden açıkçası bu yeniliğin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Ya bu kuponlar VIP kasasından kaldırılıp event veya partner kasasına eklenebilir, ya da gerçekten işlevsel olmaları adına legendary ve Ditto üzerinde de kullanılabilir hale getirilmeleri lazım.

Aksi takdirde, bu item oyuncular için büyük bir hayal kırıklığı olmaya devam edecektir.

x 1
reiusagi Eğitmen
4 Mesaj
3 Konu
Minecraft: reiusagi
Discord: reiusagi
yaklaşık 1 yıl önce

değerli pokeler üzerinde kullanilamiyorsa event kasasina eklenebilir