Loading...
play.pokebalta.com.tr
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/Ejf7av8Q9d
Click to join
Avatar
Welcome to PokeBalta, Trainer!
How would you like to train Pokémon and join them in battle in an exciting wild world?
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
nether ve end
Onedeathwors Trainer
1 posts
1 topics
3 months ago

warp nethera gidip kasılmanın da orada pokemon yakalamanın da hiç bi anlamı yok normal dünyada zaten cıkan pokemonlar çıktığı ve sürekli aynı pokemonlar spawnlandığı için warp nether baya değersiz nethermarket eklenip nether da pokemon keserek elde edebileceğimiz coinler olup nethermarkette alışveriş yapmamıza yararsa nethera gidip kasılmanın da artık bi değeri olmuş olur, aynısı end için de geçerli.

gölge pokemonlara da bi dğer biçilmesi gerekiyor önceden sunucuda gölge pokemonlar için özel turnuva olacak denmişti fakat gölge pokemonları değerlendirmemiz için illa turnuvaya katılmak bana saçma geliyor açıkcası ben oyunda turnuva ve duel gerektiren etkinlikleri arka plana atan bir sevdiğim pokemonları yakalayıp warp ormanda rahat takılmayı seven bir oyuncuyum sırf yakaladıgım gölge pokemonlar değerlenmesini istediğim için turnuvaya katılmam gerekmemesi lazım bence gölge pokemonlardan para düşebilir veya düşük ihtimal ile hiçlik zindan anahtarı gibi şeyler düşebilir.

Klan anlamı çok boşa çıkıyor klan üyeleri buluşup zindanlara girebilir, Klan kişi sayısı 3 kişiden 5 kişiye çıkarılabilir, +3 kişi için 600 deposit değilde min 300k deposit olabilir. 

warp levelda chanseyler'in levelleri yükseltilebilir yakaladıgımız pokemonları kastırmak için sunucuda bulundugumuz sürenin yarısını warp level da geçiriyoruz chanseylerin seviyesi yükselirse hem fazla exp gelip sunucu bi tık kolaylaşmış olup warp levela daha az vakit ayırıp başka şeylere odaklanabiliriz ayrıca sunucudan aldığımız hazı arttırmış olursunuz.

mega bileklikliğin ilk görevi aşırı saçma olduğunu düşünüyorum hele ki okullar açılmışken sunucuda ki çoğu kişi hala okuma aşamasında günün yarısını okulda geçiriyorlar ve eve geldiklerinde eğlenmek için musait saatlerini sunucuda geçiriyorlar ve çoğu insan gününün musaitlik saatlerini pokemon keserek geçirmek istemez kesmezlerse de görev de geri kalır,görevi yapan kişiler mega pokemonları tek tek yaparken okuyan arkadaşımız izlemekle yetinir ki megalar öyle aşırı zor kasılmamalı zor olmalı evet ama bunun abartılmaması lazım abartılırsa keyif yerine eziyete döner.

*poke topu kasabileceğimiz bazı warplar getirilebilir 1 poke topu için 3 demir harcıyoruz çoğu insan ekiple oynuyor sürekli madene gitmek de bi yerden sonra sıkıyor bunu daha ejr ğlenceli bi hale getirebilirsiniz.

para kasmayı çeşitlendirebilirsiniz /warp boss gelip günün belli saatleri cıkıp raid gibi 4 5 kişi dalabilir ve bundan bi miktar para kazanabiliriz para kazanmanın yanında başka şeyler de olabilir.

breed oranları yükseltilebilir yaklaşık 10-15 tane breed yaptım çoğunda da total ve önemli statları yüksek olan pokemonları breedledik fakat hiç birinde kullanılabilecek bi pokemon çıkmadı breed oranları yükseltilmeli.







 



x 1