Loading...
play.pokebalta.com.tr
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/Ejf7av8Q9d
Click to join
Avatar
Welcome to PokeBalta, Trainer!
How would you like to train Pokémon and join them in battle in an exciting wild world?
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Poke Topu nasıl üretilir?
Antaoanji Owner Dev Admin Admin Admin Trainer
75 posts
34 topics
4 months ago

Poke Topu üretim süreci, öncelikle apricornlara olan ihtiyaçla başlar. Apricornlar, doğada ağaç olarak bulunur ve siyah, mavi, yeşil, pembe, kırmızı, beyaz ve sarı olmak üzere 8 farklı renkte bulunur. Bu apricornları yere ekerek ağaç olarak yetiştirebilir ve ağaçlardan meyve toplar gibi apricornları elde edebilirsiniz.

Elde ettiğiniz apricornları fırında pişirerek pişmiş apricornlara dönüştürebilirsiniz.

Daha sonra, üretim masasında yan yana koyduğunuz pişmiş apricornlar, Poke Topu üst kapağını oluşturur. Örneğin, üç adet pişmiş kırmızı apricornu yan yana koyarsanız, kırmızı renkte bir üst kapağa sahip Poke Topu elde edersiniz.

 

Farklı renkteki apricornlar kullanılarak üretilen Poke Topu kapakları, farklı özelliklere sahiptir. Farklı topların özelliklerini yazıya tıklayarak ulaşabilirsin.

Demir cevherini fırında eriterek demir külçesi elde edebilir ve üretim masasında üç adet demir külçesini yan yana koyarak Poke Topu alt kapağını oluşturabilirsiniz. Ayrıca, alüminyum, platinyum ve gümüş külçeleri de kullanılarak farklı alt kapaklar elde edilebilir.

Kırık taşı fırında eriterek taş elde edebilir ve bu taşı üretim masasına koyarak taş butonunu oluşturabilirsiniz. Son adımda, üst kapak, alt kapak ve taş butonunu üretim masasında bir araya getirerek tamamlanan Poke Topunu elde edebilirsiniz.



Last edited: 4 months ago